Referenties

Margreet is een topper! Van wat mijn huis-tuin-en-keuken administratie was, heb ik samen met Margreet een volwassen boekhouding kunnen maken. En ik snap het zelf ook nog! 🙂 De grote winst zit letterlijk en figuurlijk in het feit dat ik me nu in control voel over mijn inkomsten en uitgaven. Ik weet precies wat wel en niet kan en dat geeft heel veel rust en vrijheid! Kortom, een echte aanrader om met Margreet aan de slag te gaan en van haar te leren!

Martine Zweers – www.vitamaz.nl

 

Wow! Ik heb nu een bijzondere boekhouder… echt een topvrouw! Iemand van wie ik energie krijg! Het was hard nodig. Ik dacht dat ik goed bezig was met mijn cijfers, maar ik bleek toch geen inzicht te hebben in hoe het er nu echt voorstond met mijn bedrijf.

Wat ben ik blij dat ik via Femke Hogema op het spoor van Margreet Roels ben gezet. Margreet werkt ook met Profit First en dat was voor mij een vereiste. Ik had het boek al en ik geloofde in het concept. En terecht. Inmiddels hebben we alles op de rit. Oeps, wel confronterend. Maar beter nu dan wanneer het te laat is. Vanaf nu weet ik precies waar ik op kan sturen en volgens mij kan ik eind 2018 zeggen dat ik cijfertjes leuk ben gaan vinden. Ik heb daar alle vertrouwen in. Margreet, dank je wel dat je alles zo voortvarend heb uitgepakt en helder hebt uitgelegd. Ik blijf graag met je samenwerken.

astrid-davidzon

Zonnige groet, Astrid

Astrid Davidzon – www.zoninjeleven.nl

 

Vandaag voor het eerst in 17 jaar mezelf een echt salaris uitbetaald!🎈Voorheen had ik totaal geen grip op mijn cijfers en nam simpelweg iets op als t nodig was van een rekening waarvan ik niet wist hoeveel nu eigenlijk voor mij zou zijn.

Dankzij Margreet Roels en Profit First heb ik nu een dashboard waarmee ik kan vooruitkijken en sturen. Dankzij Margreets enthousiaste, doortastende en praktische begeleiding heb ik nu overzicht en grip op m’n financiën. Het levert mij veel rust op en het is nog leuk ook! 😀🍀

Christien Innikel – www.zigz8.nl